fbpx

RECEPCIÓ-GYÓGYÁSZAT:
+36 52 360 366

Image Alt
  /  Vendégvélemények

Vendégvélemények

Vendég vélemények

Várócziné Faragó Katalin

Várócziné Faragó Katalin

2024-05-21 via RoomSome

Tökéletes pihenést biztosítottak, az étkezés mind mennyiségben , mind minőségben kiváló. A személyzet udvarias, segítőkész.

Dobránszki Andrea

Dobránszki Andrea

2024-05-21 via RoomSome

Minden első osztályú volt! Köszönjük!

Vojtó Lászlóné

Vojtó Lászlóné

2024-05-21 via RoomSome

Nagyon jól éreztük magunkat. Tiszta környezet, kedves dolgozók. A szobában lévő kávézás lehetősége egyedülálló. Köszönünk mindent! Szeritünk találkozunk még.

Péli Judit Zsuzsanna

Péli Judit Zsuzsanna

2024-05-21 via RoomSome

A férjemmel kettesben voltunk, először a Hotel Délibábban. A személyzet, a kiszolgálás, a tisztaság kifogásolhatatlan volt. A reggeli és a vacsora nagyon finom volt, és rengeteg étel közül választhattunk. Már tervezzük a következő nyaralásunkat Önöknél! Mindent köszönünk!

Kürti Anikó

Kürti Anikó

2024-05-21 via RoomSome

Korrekt, kedves kiszolgálás, megvoltunk elégedve mindennel.

Cserődi József

Cserődi József

2024-05-17 via RoomSome

Udvarias személyzet, kifogástalan kiszolgálás.

Zupkóné Zörgöly Zsuzsanna

Zupkóné Zörgöly Zsuzsanna

2024-05-16 via RoomSome

Ismételten nagyon jól éreztük magunkat. A welnes kifogástalan, a konyhája tökéletes, a dolgozók rendkívül kedvesek, segítőkészek. A szobák lehetnének nagyobbak, de nagyon tiszták és ez adottság. Nagyon figyelmes és kedves a reggeli kávé kapszula bekészítése. Köszönjük szépen a csodálatosan eltöltött 4 napot, a jövőben is a szálloda vendégei leszünk és teljes szívvel ajánljuk ismerősöknek, barátoknak.

Sziklai Sándorné

Sziklai Sándorné

2024-05-16 via RoomSome

Tegnap jöttünk haza, mindennel meg voltunk elégedve. Külön köszönet a férjem 70. születésnapi köszöntését, jól esett a figyelmességük.

Tari Klaudia

Tari Klaudia

2024-05-13 via RoomSome

Személy szerint én kb 4-5 éve szerettem volna elmenni a Hotel Délibábba és egy álmom vált valóra, hogy ott tölthettünk egy hétvégét! Gyönyörű a hotel, gyönyörű a szoba, tökéletes szolgáltatások, kedves személyzet, finom ételek! Nagyon meg voltunk elégedve mindennel és reméljük lesz még rá alkalmunk hogy hosszabb időt tölthessünk a hotelben!

Zsoldosné Réfi Zsuzsanna

Zsoldosné Réfi Zsuzsanna

2024-05-13 via RoomSome

Kifogástalan volt minden. 3 kg plusszal érkeztünk haza. 😀

Csikja Mónika

Csikja Mónika

2024-05-13 via RoomSome

Köszönjük minden szuper volt .

Kovács Krisztián

Kovács Krisztián

2024-05-13 via RoomSome

A szállodabelső, a recepció,étterem, bár és főleg a szobák nagyon kifinomult ízlésről, eleganciáról tanúskodnak. Gyönyörű tisztaság fogadott bennünket, Szabó Gábor Úr, a londiner mindent készségesen megmutatott az ott tartózkodásunk alatt végig. A takarítószemélyzet gyönyörűen végezte munkáját, mosolyogva jöttek,kérdezni, miben tudnak segíteni. Az éttermi személyzet mosolygós,udvarias, a séfekről szuperlatívuszokban lehet beszélni,még szinte ki sem fogytak a tárolók a feléig sem,máris töltötték friss fogásokkal. Sok helyen jártunk Európában, Magyarországon is; ár-érték arányban verhetetlen. Először,de bízunk benne,nem utoljára jártunk Önöknél. Köszönjük szépen Mindenki munkáját! Tényleg kifogástalanul lehetett pihenni. Gratulálunk minden ott Dolgozónak! Sok ilyen kellene még.

Balázsné Keller Olga

Balázsné Keller Olga

2024-04-22 via RoomSome

Nagyon elégedettek voltunk a szállodával: kedves és segítőkész személyzet, tiszta és jól feszerelt szoba, figyelmes kiszolgálás, változatos és finom ételek. A szobába bekészített kávé és ásványvíz kedves figyelmesség. Vissza fogunk még térni.

Sági István

Sági István

2024-04-23 via RoomSome

Tökéletes! Mint mindig! 🙂

Burda Judit

Burda Judit

2024-04-29 via RoomSome

Már többször jártam Önöknél, amit tovább folytatok, immár évente kétszer, egyre hosszabb időtartamban. Az ellátáson kívül újra kipróbáltam a masszázst, ami most különösen jólesett mindkét alkalommal egy mindenre figyelő, készséges, tehetséges, számomra ideálisan visszafogott masszőrüknél, aki Benjámin keresztnévre hallgat. Köszönöm!

Bartalos Mária

Bartalos Mária

2023-09-09 via Facebook

A szoba nagyon szép és tágas volt, a matrac rendkívül kényelmes. Nagyon kedvessek voltak mind a recepción, mind az étteremben. Az étel nagyon finom és nagy a választék. A pincérek kedvességét, figyelmességét külön említeném! Nagyszerű munkát végeznek szívvel-lélekkel❤

Gede Kinga-Helga

Gede Kinga-Helga

2023-11-27 via Facebook

Ezelőtt 4 évvel itt voltunk nászúton, most novemberben meg a 4 hónapos kisfiúnkkal, ez volt az első családi kirándulásunk. Mind a két alkalommal nagyon jól éreztük magunkat, meglepődve tapasztaltuk, hogy mennyire gyerekbarát a hely. Számunkra mindig valami fontos esemény kötődik az itt eltöltött pihenéshez, ezért örökre a szívünkbe zártuk ezt a helyet!

Anita Sinkovich

Anita Sinkovich

2024-05-02 via Google

Már sokadjára vagyunk a szálloda vendégei. Nagyon meg vagyunk elégedve, a szobák szépek, tiszták. Az ételek finomak, bőven van választék. Azt sajnáljuk hogy a sörbár és a benne található szórakoztató elemek csak hétvégente elérhetőek. Csendes környéken van. Kikapcsolódásra tökéletes. A személyzet nagyon kedves, segítőkészek.

Ferencz Demeter

Ferencz Demeter

2024-05-02 via Google

Nagyon színvonalas szálloda kedves segítőkész személyzet ! Kellemes meglepetés volt számomra a születésnapi kis ajándék a vezetőség és személyzet részéről KÖSZÖNÖM!! A szállodát mindenkinek ajánlom szuper volt!

Kató Attiláné

Kató Attiláné

2024-04-28 via RoomSome

Csodálatos 3 éjszakát töltöttünk férjemmel a hotelben. Magas színvonalat képviselnek! A menedzsment nagyon jól csinál valamit, hiszen a dolgozók egytől egyig professzionálisan végezték feladataikat. Előzékenység, figyelem, tisztelet és odafigyelést tapasztaltunk a szálloda minden területén. Köszönjük a feledhetetlen élményt! Visszavágyunk!

Nádasi Éva

Nádasi Éva

2024-04-24 via RoomSome

Nagyon jól éreztük magunkat, igazi kikapcsolódás volt! A wellness részleg szuper! Az ételek finomak, a választék bőséges! A személyzet kedves, segítőkész! A tisztaság szinte makulátlan! Az idén már 2- szer voltunk és remélhetőleg ebben az évben még legalább egyszer eljutunk! Csak ajánlani tudom mindenkinek!

Temesvári Berényi Krisztina

Temesvári Berényi Krisztina

2024-05-05 via RoomSome

Nagyon jól éreztük magunkat. A szálloda összes dolgozója nagyon kedves, segítőkész, udvarias. Az ételek finomak és nagy a választék. Biztos, hogy visszatérünk.

Endrész Lászlóné

Endrész Lászlóné

2024-05-04 via RoomSome

Kellemes napokat töltöttünk el, remek kikapcsolódást nyújtott. A szállodán belüli wellness rész gyönyörű. Az ellátás szuper, a személyzet kedves, udvarias. Mindenkinek szívből ajánlom.

Pop Ildikó

Pop Ildikó

2024-05-06 via RoomSome

Nagyon jól éreztük magunkat, csak ajánlani tudom mindenkinek!

 AKTUÁLIS AJÁNLATOK