fbpx

RECEPCIÓ-GYÓGYÁSZAT:
+36 52 360 366

Image Alt
  /  SZÉP kártya elfogadás

SZÉP kártya használata, elfogadásának szabályai

 

Mit fizethet SZÉP kártyával?

Szállodánkban a teljes számláját fizetheti OTP, MKB vagy K&H SZÉP kártyával, beleértve a szálláshoz kapcsolódó étkezéseket, masszázsokat, parkolást, egyéb szolgáltatásokat. Kivétel ezalól az IFA (Idegenforgalmi adó), amely SZÉP kártyával nem fizethető. bármelyik zseben (szállás, vendéglátás, szabadidő) lévő összeg felhasználható.

 

A szállodánk éttermében elköltött ebédet, vacsorát, illetve italfogyasztást szintén fizetheti SZÉP kártyával, akkor is, ha nem szállóvendégként veszi igénybe ezen szolgáltatásainkat. Ebben az esetben a kártya „vendéglátás” zsebére feltöltött összeg használható fel.

 

SZÉP kártyájával fizetheti a számla teljes összegét, vagy akár annak csak egy részét. Fontos, hogy SZÉP kártyás fizetsére csak a kártyabirtokos (vagy társkártya-birtokos) jelenlétében van mód!

 

Lejár-e a SZÉP kártyára feltöltött összeg?

A 2019. december 11-én a Magyar Közlönyben megjelent módosító Kormány rendelet értelmében a SZÉP kártyára feltöltött juttatás már nem évül el!

Ez azt jelenti, hogy az utalást követő második naptári év május 31-éig fel nem használt összegek nem vesznek el, de havidíjat kell utána fizetni, ami legfeljebb a megmaradt összeg 3 %-a lehet.

 

Melyik zsebből fizethet a szállodában?

Szálláshelyeken, így szállodánkban is mindhárom zsebből/alszámláról fizethet!

A belföldi pihenés teljes összegét, vagy annak csak egy részét is fizetheti, de NAGYON FONTOS, hogy az IFA – idegenforgalmi adó – NEM FIZETHETŐ SZÉP-kártyával!

 

Lehet-e előleget fizetni SZÉP kártyával?

Igen, erre mindhárom SZÉP kártya kibocsátó lehetőséget biztosít!

 

Előlegfizetés OTP SZÉP Kártyával:

Az előleg utalását Önnek kell elindítani az otpszepkartya.hu-ra fellépve, saját regisztrációval bejelentkezve.

Szállodánkat az elfogadóhelyek között Hotel Délibáb néven találják meg. A cím: 4200 Hajdúszoboszló, József Attila utca 5-7.

Mivel a megjegyzés rovatban feltüntetett adatokat nem látjuk, ezért kérjük, hogy ha az utalás nem az Ön nevéről érkezik, jelezz ezt szállodánk felé írásban!

 

Előlegfizetés MKB SZÉP Kártyával:

Kérjük, hogy az alábbi adatokat küldje meg részünkre írásban:

  1. a kártyatulajdonos neve,
  2. a kártya azonosító száma (4; 5 vagy 6 jegyű azonosító)
  3. melyik zsebből/alszámláról szeretne utalni

A kért adatok megadását követően kapunk az MKB Banktól egy 10 jegyű azonosítót, melyet elküldünk Önnek email-ben, és amelynek segítségével az MKB SZÉP Kártya honlapján az utalást Ön el tudja indítani szállodánk felé.

Szállodánkat az elfogadóhelyek között Hotel Délibáb néven találják meg. A cím: 4200 Hajdúszoboszló, József Attila utca 5-7.

 

Előlegfizetés K&H SZÉP Kártyával:

Az előleg utalását Önnek kell elindítani, amihez a K&H Bankot kell felhívnia a 06-1-33-53-355 telefonszámon.

Szállodánkat az elfogadóhelyek között Hotel Délibáb néven találják meg. A cím: 4200 Hajdúszoboszló, József Attila utca 5-7.

Szállodánk azonosítószáma, melyet a bank kérni fog: 84009555

 

Kérjük, hogy minden esetben jelezze szállodánk felé írásban, hogy milyen névről, melyik zsebből/alszámláról utalja az előleget.

 

FONTOS, hogy az IFA összegét soha ne utalja át előre SZÉP kártyájával, mivel ez nem fizethető vele!

 

Fizethetem-e az IFA-t SZÉP kártyával?

Nem. Az idegenforgalmi adó – IFA – SZÉP kártyával nem fizethető!

 

Fizethetek-e más (szülő/rokon/barát) SZÉP kártyájával?

Nem. SZÉP kártyával történő fizetés abban az esetben lehetséges, ha a kártya tulajdonosa is a helyszínen tartózkodik. Amennyiben a SZÉP kártya nem a szállást igénybevevő nevére szól és a kártya tulajdonosa nem tartózkodik a helyszínen a kártyát nem áll módunkban elfogadni! SZÉP kártyával történő fizetés esetén a jogos kártyahasználat érdekében a szálloda kérheti a megrendelt szolgáltatások előre történő fizetését és a Vendég személyazonosításra alkalmas közokiratának bemutatását. Megértésüket köszönjük!

Hírlevél feliratkozás