HAJDÚSZOBOSZLÓ
József Attila u. 5-7.

Image Alt
  /  Vendégvélemények

Vendégvélemények

  • Összes
  • Fiatal pár
  • Idősebb pár
  • Kisállatal utazó
  • Pár kisebb gyermekkel
  • Pár nagyobb gyermekkel
  • Üzleti utazó

P. Krisztina

"A szálloda szépsége nálam 5*-os!!! Minden eltöltött idő után teljes testi-llelki feltöltődést várhatsz...köszönjük az összes személyzetnek!"

Farkas Ildikó

"A szálloda szépsége nálam 5*-os!!! Minden eltöltött idő után teljes testi-llelki feltöltődést várhatsz...köszönjük az összes személyzetnek!"

Zsarnóczay Péter dr.

"Gyors recepcio. tiszta szobák, jó a konferencia terem,megfelelő a gastronomia- JÓ ÉRTÉK-ÁR ARÁNY ! Köszönöm!"

Póth Tamás

"Nagyon jól éreztük magunkat.Mindenki nagyon segítőkész volt. A reggeli és a vacsora isteni finom volt. Kedves kiszolgálás .Jövőre is jövünk újra!! Akkor mindent kipróbálunk ami most sajnos lemaradt."

Olaszné Éva

"Férjemmel 4 éjszakát töltöttünk a hotelben .Nagyon jól éreztük magunkat. Mindenki kedves volt, segítőkész . Az egész hotelben maximális tisztaság volt. Hangulatos és kényelmes szobánk volt. Nagyon finom bőséges, változatos étel

T. Mária

"Párommal második alkalommal jártunk a szállodában, most sem csalódtunk. Fantasztikus 4 nap 3 éjszakát töltöttünk itt! A személyzet kedves, figyelmes és mosolygós. A tisztaság mindenhol hibátlan!!! Szobák berendezése igényes, a wel

Tünde

"Először voltunk a Hotelben, de elmondhatom, hogy minden reményünket felülmúlta, mind a személyzet, mind a kiszolgálás és szolgáltatás terén. Köszönjük szépen Hotel Délibáb!!!!"

Zsuzsa

"Családommal 3 éjszakát töltöttem a szállodában. Mindennel meg voltunk elégedve, különösen örültem a cukormentes desszertnek, amit kérésemre készítettek. Ajánlani fogom ismerőseimnek is! Köszönet a Hotel dolgozóinak!!!!!"

Berecz Kálmán

"Évek óta visszajáró vendégek vagyunk. Most sem csalódtunk! Minden igényt kielégítő szolgáltatás! Megbízhatóságból, emberségből is JELESRE vizsgáztak! ( megtalálták és visszajuttaták ott maradt pénztárcánkat) Köszönjük!"

Hajdú József

"...mindennel nagyon meg boltunk elégedve, nagyon kedves volt a személyzet és nagyra értékeltük, hogy a személyzetből egy úr végig vezetett a szállodán és minden fontosabb részt bemutatott...Finom volt a reggeli és a vacsora, szép tis

Hírlevél feliratkozás