fbpx

RECEPCIÓ-GYÓGYÁSZAT:
+36 52 360 366

Image Alt
  /    /    /  UrbanGo | Szabadtéri kincsvadászat

UrbanGo | Szabadtéri kincsvadászat

UrbanGo: Legyen a város a szabadulószobád!

Mi az UrbanGo?
Az UrbanGo ötvözi a szabadulószobát és a kincsvadászatot. Mindezt szabad levegőn, kötöttségek nélkül. Izgalmas, mert együtt agyaltok és nincs időhatár, mint a szabadulószobában. Mindeközben a várost is úgy látjátok, mint még soha. Lehet ezerszer elmentél egy hely mellett, de most olyat tudhatsz meg róla, amiről eddig nem is álmodtál.

A debreceni pálya nem a városban, hanem a sokak számára kedves Nagyerdő területén zajlik, mert ez a terület annyira változatos és sokoldalú, a játék 16 állomása pedig olyan izgalmas és furfangos lett, hogy remek kikapcsolódás és feltöltődés lesz az erdőben eltöltött kb. 2-3 óra minden korosztály számára.

Ha debreceniek vagytok, akkor azért fogjátok élvezni a játékot, mert nem is gondoljátok, hogy a Nagyerdő ennyi izgalmat rejt, ha pedig máshonnan érkeztek, akkor megismeritek Debrecen leghíresebb szabadtéri területét.

A kincskeresésnek továbbra sincs időkorlátja, szóval, ha itt-ott megállnátok, fagyiznátok, piknikeznétek, vagy csak megpihennétek, akkor tegyétek meg bátran! Ja és a kutya is jöhet, élvezni fogja a szabadságot! Várunk Titeket!

 AKTUÁLIS AJÁNLATOK